Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Nalezené příspěvky

Knihobudka v Tylovicích? Jste pro?

Jsou knihy, které si oblíbíte a jen tak se s nimi nerozloučíte. Ale co s těmi, které si přečtete, v knihovničce vám zabírají místo a rádi byste je věnovali dalším lidem? Ve Spolku Tylovjané přemýšlíme nad zřízením Tylovské knihobudky. Je to podle vás dobrý nápad? Uvítáme vaše názory, případně i návrh veřejného nebo i soukromého prostoru, kde by se knihovnička v Tylovicích dala (nejlépe poblíž hlavní cesty) instalovat.
Pavel Zajíc, ředitel rožnovské knihovny, naši myšlenku podpořil a zároveň dodal, že knihobudka je dobrá věc, ale že se musí o ni někdo starat. To si ve spolku samozřejmě uvědomujeme a věříme, že se v Tylovicích najdou obětaví knihomilové a že společnými silami budeme o knihobudku pečovat. Nyní však musíme zjistit, zda by o ni byl zájem. Těšíme se na vaše návrhy, které můžete psát do komentářů nebo na email editorky spolku vta@post.cz. (še)
3. 10. 2024
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality
|
Komentářů: 0

Drakiáda už tuto neděli!

Spolek Tylovjané zve všechny příznivce pouštění draků na Mikundův kopec už tuto neděli 20. října 2024 od 14 hodin. Do batůžků si přibalte deky a špekáčky. Teplé nápoje zajistíme. A hlavně si nezapomeňte přinést draka:) Těšíme se na malé i velké příznivce rodinné zábavy, která neodmyslitelně patří k podzimu.

Pro ty, kteří se loňské úspěšné drakiády nezúčastnili a letos by to chtěli napravit a nevědí, jak se na Mikundův kopec dostat, malá rada: Vydejte se od mostu u hřbitova v Tylovicích po Kulišťákově ulici směrem na Rysovou horu. Zabloudit určitě nemůžete. (ST)

14. 10. 2024
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky